Mitt inredningsprojekt i Limhamn

Det är lite roligt att få skriva om ett pågående projekt utan att ta hänsyn till publiceringar. Alla jobb jag gör till magasin är ju hemliga eftersom de självklart ska vara en nyhet i den aktuella utgåvan.

Annons

Bonum_moodboard_Limhamn

 

DW_projektlimhamn (1 av 1)Collage & Foto | Daniella Witte

SÅÅ mitt pågående projekt i Limhamn/Våghuset är ett 55+ boende som jag ska inreda med möbler från Living furniture. Detta är visningslägenheten och inspirationen är tagen direkt från omgivningen. Hav, öppna landskap och tidlösa naturmaterial med mycket fokus på vilken målgrupp som ska bo där. Det kommer bli ett komfortabelt boende med skandinaviskt ljus som samtidigt utstrålar mycket värme. Lägenheterna är mer påkostade än standard och är t.ex byggda helt i betong med en härlig takhöjd på nästan 3 meter. Bara det känns för mig guld värt!

Söndagen den 31/8 öppnas dörren upp för visning!!  Jag kommer vara där och mingla runt med alla som tittar in samtidigt som jag berättar om de grundtankar jag haft med inredningen. Varmt välkomna!

Anmälan till visningen görs till [email protected]

 

/Daniella

 • Ullis

  Så spännande! Det låter otroligt fint …

  • Daniella Witte

   Känns som att det kommer bli jätte bra och det får man väl se som en god signal från magen 🙂

 • Carina J

  Spännande projekt. Lycka till! 🙂

  • Daniella Witte

   Tack Carina! Det är ett väldigt roligt uppdrag 🙂


SENASTE NYTT FRÅN FEMINA