NYHET | Välkomna till Daniella´s trädgård

Trädgård är ett intresse som hela tiden växer sig starkare hos mig. Jag är en amatör men har många projekt  jag vill ta tag i och tänker på så sätt lära mig mer om det som intresserar mig. I stället för att göra dem i min ensamhet kom jag på den geniala idén att dela med mig av vad jag hittar på till er.  Så varje Tisdag från i dag bjuds ni in till Daniella´s trädgård här på bloggen. Projekten och inspiration kommer vara lika stora som små och ni kommer såklart också få hänga med i vårt poolbygge som redan är i full gång.

Annons

Daniellas tradgard_portratt

Vet ni vad, det är ingen slump att jag kör Daniella´s trädgård på Tisdagar. I kväll startar nämligen Trädgårdstisdag med hela svenska folket och det finns en sak kring det programmet jag aldrig berättat för er.

Strax innan jul stod jag och en till sist kvar i uttagningen om vem som skulle bli Trädgårdstisdag´s nya programledare. Jag föll på mållinjen men visste inte då vem det var jag blev brädad av. När jag bara för några veckor sedan fick reda på att det var Malin Persson kändes det faktiskt helt ok 😉  Är helt säker på att hon kommer göra sig fantastisk i den rollen. Önskar dig ett stort lycka till, Malin!!

Daniellas tradgard_gummistovlarDW_Exterior_spring_gardenFoto | Daniella Witte

Vi har en gammeldags trädgård på 3000 kvm som man kan säga är indelad i olika trädgårdar. -Ja, ni kan säkert ana att här är lite att pyssla med. Mycket tid läggs här ute på fritiden och man kan nog säga att först efter fem år med trädgården kan vi nu känna att vi hittat bra rutiner på underhållet. På så sätt har vi också fått mer tid till andra projekt än att bara klippa gräs, träd och häckar. Hemligheten är att planera och börja tidigt på året.

Just nu är det utan tvekan våra två stora körsbärsträd som vi njuter av mest. De är så stämningsfulla så att man nästan vill sova i sovsäck under det för att inte missa en enda sekund av den blommande perioden. Otroligt magiskt!!

/Daniella

 

 • Therese chytraeus

  Så himla kul Daniella att få se din syn på trädgård!Jag har också ett relativt nyfunnet intresse som hela tiden växer sig starkare,det ger så mycket ro i själen just att få vistas ute bland allt det gröna,och med så vackra träd i trädgården så hade inte jag heller velat gå in! Synd på programledarrollen..tror det hade passat dig ypperligt!

  • Daniella Witte

   Hejsan Therese!! Det glädjer mig att du gillar det nya ämnet här på bloggen. Jag känner supermycket energi i det och hoppas verkligen på att kunna bjuda på massor av inspiration. Som du skriver är det en ro för både kropp och själ att få vara ute i sin trädgård. Nästan som meditation, faktiskt 🙂
   Önskar dig en fin dag och ett stort lycka till med dina trädgårdsprojekt.

   /Daniella

 • FINASTE MATTAN blogg

  Här är vi trädgårdsnördar så det står härliga till och du…nästa gång är det din tur! : )

  • Daniella Witte

   Vi får väl se. Jag hade fram till att jag var på casting ingen aning om att det skulle kännas så roligt att stå framför en kamera:)) Kanske man skulle fila på en egen programidé ?!

   • FINASTE MATTAN blogg

    Absolut! Good idea!! Låt oss veta sedan… : )

 • Åh, så roligt att få följa med på din trädgårdsresa. Trädgårdar är verkligen både andninghål och energigivare. Den egna trädgården brukar vara den bästa platsen att befinna sig på, så är det för mig i alla fall 🙂

  På återseende,
  Cathrine

 • Ninni

  Underbart Daniella, längtar till nästa tisdag och så roligt med ytterligare ett inslag i bloggen, jag trivs med att titta in till dig här, du ger mig en skön känsla i det du skapar omkring dig.
  Kramar från Ninni.

  • Daniella Witte

   Tack Ninni! Tycker själv att ämnet ska bli inspirerande att skriva om :))

 • Marie

  Ååå, vad härligt det låter med denna ”serie”. Den kommer jag att följa! Måste bara påpeka att ‘tisdag’ i svenskan är med litet ‘t’ 😉
  Och jag tycker verkligen du ska satsa på en egen programidé, kan bara bli bra!

  • Daniella Witte

   Tack för bra rättelse där. t ska det ju självklart vara 🙂

 • Catarina

  Säger bara, åh vad synd att det inte blev du. SVT har gjort en miss. Mitt favoritprogram är inte som det varit förut – behöver inte säga mer , men …
  // Catarina

  • Daniella Witte

   Åå, ja det hade varit roligt om jag hade kommit med men så är livet. Allt har en mening det är jag övertygad om. Kram D


SENASTE NYTT FRÅN FEMINA