Vägen till det optimala vardagsrummet

Vardagsrum - vit soffa - Daniella WitteVardagsrum - vit soffa - Hans Blomquist bok - Daniella WitteFoto | Daniella

Den här helgen har jag ägnat till största del åt att bara vara hemma. Njutit åt att gå klädd i mina mysbyxor och raggsockor samtidigt som jag möblerat om i vårt vardagsrum. Mellan varven har jag krupit upp i soffan och tagit mig tid till att bläddra i mina nya böcker jag köpte innan jul. Kan rekommendera Hans Blomquist fantastiskt fina bok  ”In detail”  som det redan pratats mycket gott om men som verkligen är värd att omnämnas igen. Gott betyg där!!

Annons

I vårt vardagsrum har bland annat har en stor matta lagts in som ramar in hela gruppen, vår soffa har bytt plats och har på så sätt gett mer plats till fler sittmöbler och sidobord. Tanken är att få till ett ännu mer optimalt vardagsrum där vi kan sitta många. Samtidigt vill jag få det mer mysigt och ombonat än vad det varit innan. Något jag nuförtiden sätter högt på listan här hemma.

Som alltid drar det ena det andra med sig så efter den här helgen är det planerat omlackering av förvaringsmöbler samt ny färg på väggarna.  -Ja, det tar aldrig slut men det är inte meningen heller 😉

 

/Daniella

 • Nilla Tankebubblor

  Jättefint ni har det! Vilken mysig läshörna!

  • Daniella Witte

   Roligt att du gillar hörnan Nilla!!

 • Anna Wahlstam

  Ja, så brukar det vara, det ena ger det andra. Som när jag ”bara” skulle måla en fondvägg i dotterns rum, slutade med lite av varje;-)
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna
  Ekenäsliv

  • Daniella Witte

   Ja Anna, det är verkligen så det är. Det finns inga genvägar om man vill få till det till 100 % 🙂 Ha det bra!! /Daniella

 • Monicka Israelsson

  Hej! Fint du hade gjort..kul att se oxå att du har tidningar på golvet..:)) det har jag med..Jag är prenumerant på tidningen månadsvis och har nyligen upptäckt denna Femina sida..riktigt kul att läsa alla reportage här ..Tack !!Monicka,Karlskoga.

  • Daniella Witte

   Vad roligt att du hittat till Femina´s sajt. Här är verkligen mycket att upptäcka. Välkommen tillbaka!!

 • Sussi Ö

  Underbar filt! Var kan jag hitta den?

  • Daniella Witte

   En av mina favoriter 🙂 Den kommer från svenska Brave Production.


SENASTE NYTT FRÅN FEMINA

ANNONSSAMARBETE MED BRAUN