Veckans stilleben | En konstnärlig Påsk

Äntligen påsk!! Jag firar min med familj och vänner och precis som alla andra år njuter jag av att det är konstyra här ner i Skåne. Det är utställningar i vartenda hörn, folk kör runt och människor möts kring ett och samma tema. Härligt!!

Annons

Happy eastern_paskinspiration2_detaljer_Daniella WitteHappy eastern_paskinspiration_Daniella WitteHappy eastern_paskinspiration3_detaljer_Daniella WitteFoto | Daniella Witte

För att spegla denna trevliga tradition är mina bilder något mer konstnärliga i min tolkning av påsken. Gul färg är inget jag brukar använda mig av men till en vacker ljus grå ton är det väldigt fint och vårigt, eller vad tycker ni?

Nåväl, förutom att jag ska springa på utställningar så ska jag såklart också äta en massa ägg och njuta av  annan god mat. Sen att bara få koppla av några dagar tror jag vi alla längtar efter väldigt mycket.

Med det önskar jag er en riktigt fin helg!!

Glad Påsk allesammans!!

 

/Daniella

 • www.galleripalla.se

  Hoppas vi ses på konstrundan!

 • Johanna

  Hej Daniella 🙂

  Jag har följt din blogg ett bra tag nu och har verkligen blivit helt förälskad i sättet du får detaljer i hemmet att sticka ut och alltid får till den där välstylade touchen. Mitt företag har precis lanserat vår senaste eleganta designprodukt i svarta, vita och guld-detaljer.

  Eftersom du bloggar om vackra saker, och har en cool stil som passar vårt varumärke, får du gärna välja ut en färg och modell du gillar.

  Maila mig på [email protected] om det hade varit intressant så kan jag berätta mer och skicka bild på våra produkter!

  Ha en bra dag! 😀

  Johanna


SENASTE NYTT FRÅN FEMINA

ANNONSSAMARBETE MED BRAUN