Färg som inspirerar

Jag fick ett väldigt fint presskit hemskickat till mig med avsändare Tant Johanna för Sadolin färg. Tack snälla!!

Daniellawitte_color_Foto | Daniella Witte

Det är nämligen så att Johanna Bradford som är en väldigt duktig inredningsstylist fått uppdraget att tolka och styla miljöbilder för Sadolin´s nya färgkollektion TOP07 vilket hon lyckades väldigt bra med.  Kika och läs mer om hennes inspirerande projekt här!

Annons

-Och jag, som under en ganska lång tid försökt hitta tid och energi till att göra en uppdatering av inredningen hemma fick tack vare färgprover och inspirationsbilder helt plötsligt en knuff till att äntligen sätta mina idéer i verket. Nu mina vänner ska det både målas väggar och möbler i vårt älskade hus!!!

Bilden visar en känsla om vilken färgskala vi snackar om.

Kram Daniella

 • Kul! jag är också sugen på ett ryck här hemma. Någon mörkt blå ton någonstans och kanske lite dovt rosa.. Får se om jag någonsin kommer till skott. Ser fram emot att ses snart! Kram

  • Daniella Witte

   Visst blir man sugen på färg!! Låter som fina färger till ditt hem, Ulrika. Det ända man har emot sig är väl tiden då….. Själv kommer jag lämna in köksluckorna på lackering. Saknar de mörka jag hade innan.

 • Henrietta

  Superfina nyanser!

 • Pella

  Ja, så fint! Den grågröna Leafy har kommit upp bakom mitt arbetsbord efter mycket vånda om grå nyans… Så skönt med en ton! Gillade verkligen färgskalan. Kramar

 • Pingback: Random design inspirations from this October - Italian BarkItalian Bark | interior design blog()


SENASTE NYTT FRÅN FEMINA