Veckans stilleben – Färger som tilltalar

Veckans stilleben – mina fargerVeckans stilleben – mina farger 2Foto | Daniella Witte

Just nu ser jag att mitt hem sakta men säkert börjar gå emot mer färg och inte så skarpa kontraster . Toner av grått, blått, aubergine och grönt tilltalar mig och det blir mindre inslag av grafiskt svart och vitt även om de självklart finns kvar.

Annons

Den gröna vattenkannan är en favorit som jag köpt hos Betonggruvan.

 

/Daniella

 • Anna Wahlstam

  Gillar verkligen dina stilleben!
  Tror många dras till lite mer färg. Jag gillar fortfarande de ljusa tonerna, men mer inslag av olika nyanser. Men har märkt att det grafiska svart/vita blev för hårt hemma hos oss. Så målarpenseln jobbar på fler lager och nu blir det svarta grått istället. He he;-)
  Men gillar mjukheten som det gå ger och värmen som gulddetaljer till ger.
  Everything changes and so do I! 😉
  Ha en fin måndag!
  Kram Anna
  Ekenäsliv

 • Pingback: Våga sätta färg på ditt hem | Femina()


SENASTE NYTT FRÅN FEMINA